De la “filosofia” dels blogs

Un president bloguer es confessa:
«P.S. He rebut, i he llegit, correus electrònics i cròniques periodístiques que expressaven insatisfacció o decepció perquè no he pogut seguir el ritme que m’havia proposat a l’iniciar aquest contacte directe amb vosaltres a través del bloc. Com ja us vaig dir, no em plantejo aquesta comunicació com a màrqueting polític. Hauria estat fàcil “encarregar” textos i revisar-los per no perdre el ritme… però el meu compromís és personal. I millorable. I així em plantejo continuar: fidel al meu compromís i compartint al màxim aquestes sensacions amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra confiança.»
I mentrestant la CIA ens espia, segons el Washington Times —via Periodistas 21.

1 comentari:

 1. 3 puntualitzacions:

  1- Que la CIA ens espia és una obvietat. Només cal veure les visites que rebem del USA cada dia... Tants "fans" ianquis tenim?

  2- Sr. President: TOT BLOG ÉS MÀRQUETING (polític o el que sigui) o, si no, ja em dirà vostè per què hi ha tanta gent bloguejant... I com és que, últimament, fins l'últim regidor de poble n'obre un, de blog... Per amor a l'art?

  3- Això d'encarregar textos per al blog és una idea genial... Sr. President! Ara matxi em buscaré un "negre" que bloguegi per mi i jo me n'aniré a parranda o a prendre el solet a la platja, ara que plou.

  Jo és que al·l·l·l·ucinoooo

  ResponElimina

Digues, digues...