Sense aeroplà

Últim dia de feina abans de les vacances. A l'hora de dinar m'escapo amb un cop de bici a comprar L'aeroplà del Raval perquè estaré uns quants dies sense baixar a Barcelona i no crec que l'aeroplà de paper voli pel meu barri, i perquè..., perquè ja no em puc esperar més. M'arribo fins a cal Llibreter. Remeno i remeno, i L'aeroplà no apareix per enlloc. A l'ordinador de la llibreria busco «aeroplà», amb accent i sense, «Tina» i «Vallès», amb accent i sense, també. Però res: l'aeroplà encara no es deu haver enlairat de Cornellà. Acabo de fer el tomb per la llibreria. Em reservo Fins que et trobi fins que trobi una ànima caritativa que me'l vulgui regalar —un "regal" de 28 euros—, potser, per Sant Jordi. Finalment, m'emporto tres revistes i quatre llibres. Més tard, en un dels meus refugis del Born, mentre espero el dinar obro la bossa i fullejo el que he comprat. M'adono que no he comprat cap novel·la. Em dec estar fent gran...

3 comentaris:

 1. T'has avançat per poc. Aquesta tarda n'han començat la distribució. De moment: Laie, Documenta i La Central. A la Laie ja el pots comprar per Internet. Gràcies per la impaciència!

  ResponElimina
 2. Doncs ara ja fins dimarts... Però crec que ho podré suportar. Si m'hi deixes un exemplar firmat, aniré on em diguis. Gràcies.

  ResponElimina
 3. Jo també vull que em regalin un Fins que et trobi..i un doctor pasavento, i, i i....

  Esperar fins diumenge vinent?

  no sé, no sé...

  la llista és llarga, no em regalaran tants llibres com vull.

  Inconvenients de la monogàmia!!!

  ResponElimina

Digues, digues...