Repòquer

Ho vaig dir la vigília de Sant Jordi. Ahir vaig llegir a Vilaweb, en una notícia que avui misteriosament ha desaparegut, però que —he, he— vaig copiar, que:

Els llibreters acaben existències de L'església del mar i de Benvingut al món real

Sobre els llibres més demanats, els llibreters consultats coincideixen a parlar de dos títols indiscutibles: L'església del mar [1!] d'Ildefonso Falcones, que en moltes llibreries es va exhaurir ahir o avui a primera hora, i Benvingut al món real [2!!] de l'exdirectiu del F.C. Barcelona, Sandro Rosell. El problema d'aquest darrer títol és que en poblacions mitjanes com Mataró, Terrassa, Granollers... se n'han distribuït molt pocs, una vintena, que han estat del tot insuficients per la demanda que ha tingut el llibre. Per això Toni Cantó, de la llibreria Robafaves (que va exhaurir els llibres de Rosell en dues hores el dia que van arribar), diu que a l'hora del recompte, s'haurien de fer dos llistes, la dels més venuts i la dels més demanats. Guillem Terribas ha explicat a VilaWeb que la clau de l'èxit del llibre de Sandro Rosell és que ha solucionat el maldecap de moltes senyores que cada any no sabien què regalar als seus marits, grans apassionats del futbol i poc de la lectura.

Altres llibres de no ficció que s'estan venent molt bé són Camí d'Ítaca [3!!!] del jugador de futbol Oleguer Presas i els mediàtics He dit [4!!!!] d'Andreu Buenafuente i Freakandó matiner [i 5!!!!!] de Llucià Ferrer.

Crec honestament que m'he guanyat una medalla: cinc de cinc. Després d'aquesta demostració espectacular de «poderío», espero les ofertes milionàries de les editorials més importants del país..., de l'editorial més important del país, perquè, com diu el poeta, Tot és U.

1 comentari:

  1. Primer compren l'Avui i ara 62. Entre Godó i Lara està la cosa. El futur del català està en perill... perquè "no és una inversió estratègica".

    ResponElimina

Digues, digues...