La blogosfera...

...hispana. El capítol de Vicent Partal, «"Blocs": dícese de los weblogs en catalán», és una radiografia molt interessant de la «cosa» catalana...

5 comentaris:

 1. ¿Interessant? ¿En què? Partal engruna quatre tòpics d'anar per casa i cita els amics. ¿Això et sembla interessant? No fotem! Espera que surti l'article de la Mercè Molist a la revista "Coneixement i Societat", i veuràs què és una radiografia com cal de la Catosfera.

  ResponElimina
 2. M'espero, m'espero... Però de moment és el que hi ha.

  ResponElimina
 3. doncs jo no sé qui és l'autor de la pàgina que estic llegint ara mateix (176), però el que diu és sumament interessant... realment, si un para a pensar... en fi, em reservo la opinió per a quan en tingui.

  salut!

  ResponElimina
 4. Molt interessant, poc interessant, gens interessant... La qüestió és que se'n parli!

  ResponElimina
 5. Molt general, i per tant molt superficial.

  ResponElimina

Digues, digues...