Una de freda i una de calenta...

El disc dur de l'ordinador de casa ha tornat a fer figa, i diria que demana a crits la jubilació anticipada, perquè només fa una setmana que vaig haver de tornar a instal·lar tot el programari, etcètera. A més, per acabar-ho d'adobar, ahir vaig dir que sí a una feina d'aquelles agraïdes –i amb un termini generós, estranyament–, però NECESSITO l'ordinador i el necessito al cent per cent.

També necessito, i necessitaré, les meves dosis d'el que mai et vaig dir, que tenim la sort de poder llegir des de divendres.

4 comentaris:

 1. Potser et cal un ordinador de préstec. Et puc ajudar?

  ResponElimina
 2. Vull manifestar públicament la meva solidaritat amb les víctimes de la pana informàtica. Com a patidor recent d'una aital circumstància, vull expressar el desig que es resolgui de manera satisfactòria, incruenta i ràpida.

  Salutacions cordials

  ResponElimina
 3. Belart: gràcies, però no cal: el Departament de Compres de casa ja havia sol·licitat un crèdit per renovar el maquinari prejubilat. Ens havíem mirat un «catxarro» d'aquests «notifixis», que em sembla que es diuen, i li farem un contracte temporal, sense seguretat social i sense vacances, esclar!

  Llibreter o el llibreter: Gràcies, també. I jo hi afegiria «i barata» –i ara m'adono que avui escriu el quartó català de la meva ànima...

  ResponElimina
 4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina

Digues, digues...