L'hora (i el dia) del lector

Divendres, a les onze, s'estrena L’hora del lector, programa de llibres amb blog —inactiu de moment. Segons la directora de programes i subdirectora de TVC, Carme Basté, el divendres, és un bon dia, ja que hi ha molts espectadors que es relaxen «i els agrada trobar programes d'aquest tipus a les graelles». El futbol, no; el futbol, ens agrada tots els dies i a totes hores...


4 comentaris:

  1. He llegit que aquest divendres, l'Emili hi té com a convidat en Llibert Tarragó, fill d'un republicà pres a Mauthausen que es va refugiar en lectura per soportar l'horror del camp.

    El blog de L'hora del lector està inactiu, i no he trobat cap mail, així que no sé com contactar amb ells. Potser em podeu ajudar.

    Fa tot just un mes que acabo de publicar Montecristo, una novel·la d'aventures on, precisament, és la lectura d'El
    Comte de Montecristo
    el que fa a una colla de republicans tirar endavant a Mauthausen.

    Em faria il·lusió que els arribés la informació, però no sé com fer-ho (ni sé si tenen el programa gravat o l'emeten en directe).

    ResponElimina
  2. Benvolgut Senyor Jauss,

    em plau comunicar-vos que demà divendres, tan bon punt sigui passada "L'hora del lector", encetaré el meu bloc, al qual en feu amable referència. Quedau convidadíssim, vós i els vostres lectors, a visitar-lo.
    Amb una cordial salutació
    El Senyor Boix

    ResponElimina
  3. unes galetones...?

    (disculpeu, se me'n va la pinça)

    ResponElimina
  4. El senyor Boix avui diu que li agraden molt les teves galetes!!

    ResponElimina

Digues, digues...