Un dia

avui m'he llevat a les sis i he arribat a la feina a quarts de quinze m'han ensenyat que puc anar a treballar amb tren he après una paraula he escoltat moltes vegades la mateixa cançó he comprovat que hi ha polítics del segle XXI, i massa política del segle xv he perdut l'hora de dinar sense dinar he traduït un poema inútil per a la meva col·lecció de poesia inútil he arribat a la conclusió que és impossible fer un cafè amb gel sense vessar el cafè quan l'aboques al got del gel he agafat quatre llibres i dos cd de la biblioteca de Can Fabra he vist fer una "escultura de Joan Miró" a les rajoles del lavabo de casa he llegit: «l'escriptor escriu en el dietari el que sap; en un poema o en un conte, el que no sap» hem rigut a l'hora de sopar he descobert un parell de blogs he escrit que hi ha poetes que parlen i parlen però no diuen res he acabat de llegir una novel·la i n'he començat una altra he pensat que potser és hora de... me'n vaig a dormir cansat, una mica més vell, més ignorant, més... lliure?

4 comentaris:

  1. Diuen que la lectura ens farà més llibres... De moment només he escoltat la cançó de Keren Ann tres vegades, gràcies pel suggeriment.

    Salutacions cordials.

    ResponElimina
  2. Sí, vaig estar a punt d'escriure «llibres»... La Keren Ann està impressionant en aquesta cançó; m'agrada que t'agradi.

    ResponElimina
  3. Que intens, tu!

    ResponElimina
  4. ben lectoralment,

    http://metronomferrater.blogspot.com/

    ResponElimina

Digues, digues...