Ficció

«Suposo que faig ficció autobiogràfica. Per això, per exemple, no podré escriure mai les meves Memòries, perquè seria un contrasentit. I és que estic escrivint des del meu primer llibre aquestes Memòries: falses com, per la resta, són totes les memòries...»

EVM

(Novetats literàries de can Vallcorba: sembla que avui tenim llibre de Quim Monzó i demà —demà?—, de Jonathan Littell. D’on trauré el temps per llegir-los?)



Més: EVM i QM.

2 comentaris:

  1. El Jonathan Littell de can Vallcorba haurà d'esperar a la pròxima setmana, malgrat que el Babelia li dedicarà 7 pàgines 7 aquest cap de setmana. Els de RBA desenfunden més ràpid. Si tenim en compte que el llibre de Quim Monzó no és gaire extens, crec que tindràs temps de llegir-lo, i fins i tot rellegir-lo, abans no es distribueixi l'altre.

    Salutacions cordials

    ResponElimina
  2. Dues coses (i disculpa l'endarreriment):
    - El meu germà comprà Les Benignes en català a finals d'octubre, tot i que al llibre posa que la primera edició és de novembre (!!).
    - Sabries dir-me (difícil pregunta) d'on has tret la il·lustració d'aquest apunt? Voldria saber què transporta aquest esforçat lector...

    ResponElimina

Digues, digues...