En contra dels blogs...

«Efectivament; ja no podem més. Després d’uns mesos de vacances merescudes hem decidit tornar perquè no suportem els blocs. Quin conjunt de tonteries, egos, obvietats i problemes de socialització posats per escrit! Quines ganes d’escriure el que no importa a ningú! Si alguna cosa ha posat de manifest la blogosfera és el fracàs del sistema educatiu al nostre país. Tercera hora, diuen. Vintena, diem nosaltres! A llegir collons, que com diu en Rubianes s’ha d’anar més enllà del “Vicenç Vives” que surt a la tapa!...»
Continua...

4 comentaris:

  1. Em sembla a mi o és ironia? Sigui el que sigui, crec que a la xarxa hi ha molt talent. Més del que em pensava jo. És cert que hi ha molta "palla", però el grà que es troba déu n'hi do. O el se buscar molt bé, o tinc molta sort.
    jaus, que diria un indi

    ResponElimina
  2. Torno a ser jo. Disculpa. Gràcies per enllaçar-me a la casa de les paraules. Fa uns dies vaig haver de tancar-la (no em feia el servei) i he portat el contingut a http://www.marques.cat/wordpress/
    l'antic enllaç ara no porta enlloc

    ResponElimina
  3. "Tercera hora?"
    Crec que vol dir "Sisena hora".
    Pofre.

    ResponElimina
  4. Home, sí, crec que és sisena hora... Mira, potser un blog et pot aclarir això, perquè el que és Departament d'Educació, et costarà treure res en clar...

    http://6hora.blogspot.com/

    És aquest un tema ambigu, en el que com a mares i pares cal que sapiguem:
    1- si aquesta "sisena hora" és NO-LECTIVA, i
    2- si aquesta "sisena hora" és OPTATIVA.

    I cal que com a professionals de l'ensenyament se'ns faci saber:
    1- si aquesta "sisena hora" és COMPLEMENTÀRIA, o
    2- si aquesta "sisena hora" és EXTRAESCOLAR.

    I com a treballadors, caldrà saber fins a quin punt és possible que aquesta “sisena hora” es contempli dins els horaris del professorat dels centres com a obligatòria.

    I si el claustre, en l’exercici de l’autonomia de centre reconeguda a la LOE, pot optar per programar l’horari estàndar dels centres de primària –5 hores lectives, PER TAL D’EVITAR LES DISTORSIONS ACTUALS.

    Salut!

    http://6hora.blogspot.com/

    ResponElimina

Digues, digues...