Splog?

Aquest blog no és un splog..., però ho podria arribar a ser.

L’exraier del rai dels robinsons s’ha trobat l'«agradable» sorpresa que, després de fer un DELETE THIS BLOG, un tal Rambo ha «confiscat» el domini i ara el seu antic blog sembla el mostrari d'un representant de revistes. La competència és ferotge per un trosset de xarxa on poder penjar un anunci...

D’això dels splogs —per cert, senyores i senyors del Termcat, «esplocs»?—, se’n parla aquí i aquí.

Després de la proliferació de blogs, ara és el torn dels splogs, doncs. I, aviat, de la «professionalització» de bloguers/blogueres o blogadors/blogadores o, ai!, blocaires.

L'efecte Jauss no és un splog, ni, encara, un blog professional i/o subvencionat. Però ho podria arribar a ser. Només és qüestió... de diners. Aquí en parlen.

Per tant, val més posar-s'hi de seguida...


Bloguer seriós i amb experiència s’ofereix per redactar posts.

Preus a convenir.
Raó: lefectejauss arrova lamalla punt net.

5 comentaris:

 1. I t'has fixat que si mires "View my complete profile" del "rai", apareixen una altra sèrie de blocs fagocitats, com, per exemple, "escriptora"? Les restes d'uns naufragis...

  Si et sobra feina, m'avises.

  ResponElimina
 2. Poc m'imaginava jo que a més de cessar la meva activitat en el bloc m'usurparien la identitat i la veuria tan maldestra. Creieu-me que em sento violat i responsable del greuge rebut. M'he posat en contacte amb BLOGGER explicant el meu cas i estic a l'espera de resposta. Suposo que poc hi tinc a fer, però si aconsegueixo recuperar aquesta part virtual de mi tornaré a fer navegar el rai encara que sigui només per sentir les onades i xipolleig de l'aigua calma. Calmat és precisament el que ara no estic.

  ResponElimina
 3. Belart, em sap molt de greu. és com viure amb l'aler del voltor darrere del clatell. buf. però mira, si això et fa desplegar les veles altre cop, tindrà alguna cosa de bona.

  ResponElimina
 4. pere: som una colla de plats que el malparit del Rambo es fot en l'àpat que li surt dels collons.
  elquemaietvaigdir: he vist el comentari que li has deixat. Jo també li n'he deixat un, però és com ploure sobre mullat, no el farà reaccionar. De fet, és la impotència la que m'ha fet escriure'l.
  He après una lliçó. És allò que diuen que una cosa no la trobes a faltar fins que no la perds. La meva intenció era fer una pausa, però la realitat és que he perdut el rai i... hòstia! fot molt, això.
  Sé que puc sortir amb un altre rai o qualsevol altra cosa, però no és el mateix perquè jo sóc el RAIER de "El rai dels Robinsons" i no d'un altre!

  ResponElimina
 5. emgiro: perdona per utilitzar el teu bloc per desfogar-me, encara que sé que ho comprens. Espero no abusar-ne massa.
  Gràcies per destapar-ho i fer-me'n sabedor, perquè és per llogar-hi cadires: em pispen la identitat i si no és per aquest bloc ni me n'adono.

  ResponElimina

Digues, digues...