Trona?

Després d'un parell de setmanes de feina intensa —i de poca activitat bloguera, de fer la viu-viu i prou—, m'agafo un vespre lliure. Aparco —per unes quantes hores només— manuals, gramàtiques, apunts, notes, diccionaris i, després d'acabar una novel·la que fa —massa— dies que arrossego pels vagons del metro, em deixo atrapar per la xarxa.

De tard en tard trobo nous blogs per afegir a la llarga, excessiva potser, llista de blogs que segueixo —o que m'agradaria seguir.

El Tirant al cap fa un any, i ho celebra amb una foto deliciosa; la Flaneuse, sempre a l'avantguarda, es fa un lífting, o un pírcing, o un niuluc, o com punyeta s'hagi de dir; la Katrin surt de l'armari i plega, però ens deixa, ai!, les seves píndoles de poesia; descobreixo —només tres anys tard— Escritas desde abril —des d'abril del 2004!—; l'Entrellum, que no és «idiota», es dedica a fer po(esi)lítica; el senyor Fryslan es passa a la poesia, sense política; trobo a faltar els vols d'un aeroplà; al Totxanes es presenta l'última joia d'aquest marcià mallorquí que nom Joan Miquel Oliver; i etcètera, i etcètera...


Ah!, per cert, diu que Sergi Pàmies ha obert/destapat la capsa/caixa —trieu la combinació que més us plagui, o la que us faci més ràbia— dels trons. Com diu que diuen: tronada de cul, tempestat de merda. I jo, sense paraigua...3 comentaris:

 1. Ha destapat la caixa sense mostrar-nos-en el contingut...

  Perquè esbomba que no hi anirà si no en dóna les raons?

  I aquesta pantomima com si a Catalunya no hi hagués llibertat d'expressió...

  (tot ben estrany)

  I si ho hagués fet "sense fer ganyotes"?

  ResponElimina
 2. Ep, tot i sense blog, en continuo llegint alguns, com ara el teu! Gràcies per l'esment!

  ResponElimina
 3. Sap greu quan un blog s'acaba. Avui he vist que el de la Katrin s'havia desat dins d'una capsa, potser per sempre.

  ResponElimina

Digues, digues...