Escriure


«Escriure. Per què escric? Escric per crear un espai habitable a la meva necessitat, a allò que m'oprimeix, a allò que és difícil i excessiu. Escric perquè l'encís i la meravella són veritat i la seva seducció és més forta que jo. Escric perquè l'error, la degradació i la injustícia no han de tenir raó. Escric per fer possible la realitat, els llocs, els temps, als que esperen que la meva escriptura els desperti de la seva manera confusa d'ésser. I per evocar i marcar el camí que he fet, les terres, la gent i tot el que he viscut i que tan sols en l'escriptura puc reconèixer perquè en l'escriptura recuperen l'essència, la veritat emotiva, que és la primera i l'última que ens uneix al món. Escric per fer visible el misteri de les coses. Escric per ésser. Escric sense motiu...»
Vergílio Ferreira

1 comentari:

  1. M'ha agradat!
    I mil gràcies per la teva "esponsorització"!!

    ResponElimina

Digues, digues...