Hjertebarn

Una feineta urgent devora les meves hores de lleure. No puc llegir, no puc escriure..., amb prou feines tinc dos minuts aproximadament cada hora per canviar de disc i cinc minuts per penjar un post en forma de quadre amb música de fons...


© Anna Demovidova, de la imatge; © Under Byen, de la música.

4 comentaris:

 1. Treballes bé sota pressió. Bona imatge. millor música.

  ResponElimina
 2. elquemaietvaig dir: en part la culpa és teva. D'ençà que fas servir el Castpost al teu blog que m'hi barallo una estona cada dia. No me'n surto a penjar una cançó que comenci quan obres el blog... Potser tu tens la fórmula... i la vols compartir...

  ResponElimina
 3. Em sap greu...jo també vaig fent provatures d'uns dies ençà i encara no he trobat la fòrmula d'integrar la música a l'obrir el bloc...saps qui ho fa? en Jaqme, de l'Atlàntida...igual ell ens ho pot explicar...

  ResponElimina
 4. Maco, el quadre. Llàstima que no pugui escoltar la música. M´agrada moltíssim el jazz. Per desgràcia només disposo d´internet a la feina i clar, aquí no és bona idea connectar els altaveus... ;-)

  Salutacions
  Buk

  ResponElimina

Digues, digues...